Hardsyssel efterskole er ikke ligesom alle andre. Der lægges meget vægt på at give eleven valget mellem fire forskellige retninger, således at eleven er sikker på at bruge sin tid på noget, der vitterligt også interesserer denne.

Men det er langt fra den eneste fordel ved at vælge netop Hardsyssel efterskole. Der er et væld af andre og spændende tilbud, man som elev kan glæde sig til:

Muligheden for at tage et traktorkørekort eller et knallertkørekort er en af disse. De fleste elever fylder 16 i løbet af året på efterskolen, og derfor har de mulighed for at tage et knallertkørekort på efterskolen. Knallertkortundervisningen er sammenstrikket således, at den ikke ramler sammen med den allerede eksisterende undervisning.

Af friluftstilbud er der også masser af godt at hente som elev. Muligheden for at køre i kajak, for at klatre i træer, for at rapelle og for at cykle i høj hastighed ned ad en bakke med BMX-cykler er blot et mindre udvalg – og har man som elev et specielt ønske, er det helt sikkert også muligt at arrangere dette, hvis blot man beder rektor eller den rette idrætslærer rigtigt pænt. De er åbne for forslag!

Livet på efterskolen vil i løbet af året også byde på andre tilbud. Ture rundt omkring, kurser og andre fællesarrangementer gør, at et år på Hardsyssel efterskole ikke blot handler om undervisning – men om udvikling også på det menneskelige plan. Send et barn ind og få en voksen igen ved hjælp af efterskolen!