Mænd og onani er noget de fleste forbinder med hinanden. Det er ikke så sort hvidt i virkeligheden, for der er angiveligt lige så mange kvinder som mænd der nyder onaniens glæder. Men i denne sammenhæng er det pudsligt at observere at mænd forventes at klare sagerne med deres bare hænder, mens det hos kvinder er meget mere accepteret at benytte sig af diverse hjælpemidler og sexlegetøj.

Oppustelige dukker
De oppustelige såkaldte lolita-dukker har gennem tiden været lidt af et pjat-produkt i forbindelse med polterabends og andre humoristiske anledninger, men formodentlig ikke et produkt som mange mænd har købt og brugt i seriøst øjemed. Men nu hvor markedet for sexlegetøj generelt er vokset rigtig meget og har spredt sig i mange retninger, er det også blevet mere stuerent for både mænd og kvinder at eje ét eller flere stykker legetøj, og der er dermed også kommet flere kvalitetsmæssige onani-produkter frem til mænd.

Læs også: http://www.alor.dk/sexlegetoej-til-maend.html

Der findes en lang række af produkter, hvis man som mand er blevet træt af kun at bruge højre hånd ved onani. Man kan sågar få gengivelser af kvindens kønsdele og numser, der er lavet til at skulle ligne og føles som den ægte vare. Dette er nok en kende ”for meget” for mange mænd, der nok vil foretrække ét af de mere simple produkter: gummihylstre og såkaldte sleeves. Fordelen ved disse er at de er nemme at have med sig i tasken, ikke kræver batterier eller anden strøm og er nemme at rengøre med vand. Herfra vil vi gerne anbefale at prøve et sådant hjælpemiddel, der faktisk efter vores mening er med til at give en hel del mere nydelse for dig som mand.

Onani kan dyrkes som par
Onani opfattes oftest som noget man gør alene, når ens partner ikke er hjemme, eller hvis man er single og ikke har en partner i sengen. Sådan behøver det nu ikke at være, og sådan er det ikke altid. Der er en del par der finder glæde i at onanere sammen. Dette kræver mod og overvindelse for nogen, men de fleste der tør at åbne op, vil opleve meget tætte og følsomme øjeblikket som par.

Har du fået lyst til at udforske denne spændende verden af sexlegetøj til mænd, så er der heldigvis rig mulighed for både at blive klogere – via diverse artikler og anmeldelser – og for at købe ét eller flere af de mange spændende produkter til mænd på nettet. Gå efter én af de mere etablerede danske webshops, hvis du vil være sikker på en god oplevelse.