Lindholm Biler

feb 2, 2016

Det er almindeligt kendt, at bilforhandlere i almindelighed og brugtvognsforhandlere i særdeleshed har et blakket ry i befolkningen. Nogle gange er det da også fortjent, men der er nu ganske mange, der driver en yderst hæderlig forretning med en god service. Et af de bilfirmaer eller bilforhandlere, om du vil, der er kendte i hele Danmark for at gå den ekstra mil for at yde den bedste service er Lindholm Biler i Viborg.

Danmarks højeste rating

Lindholm Biler A/S har Danmarks højeste rating på Trustpilot – nemlig 9,5. Det er noget af en bedrift for et firma, der sælger brugte biler! Vi skal jo ikke glemme, at bilkøbere generelt er meget krævende, så når der roses så grundigt, som det er tilfældet på Trustpilot, er det altså noget af en bedrift.

Et moderne bilhus i Viborg

Firmaet er progressivt på flere fronter, og det gælder også online. For eksempel har Lindholm Biler en aktiv profil på LinkedIn, som du kan se her: https://www.linkedin.com/company/lindholm-biler-a-s lige som de naturligvis har en hjemmeside, med et glimrende overblik over brugtlager og muligheder.

Det er klart, at du også kan finde de mange biler til salg fra Lindholm Biler A/S på for eksempel Den Blå Avis: Lindholm Biler

Endelig er de naturligvis at finde på Facebook, som du kan se her.

Hvem står bag Lindholm Biler A/S?

Det er såmænd Henrik Bollerslev, der er ejeren af det stadigt voksende bilhus, der trods sin nærhed til Silkeborg viser konkurrenterne baghjul igen og igen. Og det med at vise baghjul er ikke ejeren fremmed – han er en kendt racerkører, der har adskillige mesterskabspokaler på hylden.

Lindholm Biler og Henrik Bollerslev

Det er Henrik Bollerslev, du ser på billedet.

Skal du have en ny brugt bil? Måske en lidt mere speciel af slagsen? Tag fat i Lindholm Biler A/S – de klarer at finde lige præcis den bil, du gerne vil have!

 

Stort bilhus i Viborg. Kendt for brugte biler (og nye) leveret med den bedste service i Danmark. Top ratings på Trustpilot og meget populært bilhus.
Gamle Århusvej 241B
Viborg
8800
Danmark