Juledag var jeg på en natklub med min veninde og hendes room mate. Vi havde fejret jul sammen, og de havde inviteret mig på middag hos dem. Vi var kun os tre, så efter middagen og en drink, blev vi enige om at gå til en lokal natklub, hvor vi kommer af og til.

Vi kørte derover, og da vi ankom var der næsten igen biler – vi kiggede på hinanden og var tæt på at droppe det, for der var ingen mennesker nærmest.

Musikken var lav, men det var faktisk meget hyggeligt. Vi sad i baren og snakkede med personalet, og lidt efter lidt kom der da lidt mennesker. Det endte faktisk med at blive en super hyggelig aften, da alle snakkede med alle – de få vi var. Blandt gæsterne var et par fyre, der tilbød os noget god chokolade. Min veninde faldt i snak med dem, og jeg blev og snakkede med min venindes room mate. Senere på aftenen kom en af fyrene over og spurgte, om jeg og min venindes room mate var et par, og jeg sagde nej – vi er bare venner. For at gøre en lang historie kort, inviterede ham mig ud, og vi har nu datet siden jul.

Nu nærmer Valentines Day sig så, og hvad gør jeg så lige. Vi er stadig ”nye”, så jeg vil ikke give ham noget alt for personligt. Jeg har tænkt på måske en cologne, altid et hit. Måske noget tøj? En polo eller sådan noget. Jeg er dog lidt lun på at købe et herresmykke til ham. Det kunne være et lækkert herreur eller sådan noget. Med det vil han da tænke på mig forhåbentlig, når han har sit armbånd på. Hvad siger du? Hvad har du af ideer til den perfekte Valentines Day gave?

Her er de links, jeg har kigget på indtil nu:

Herresmykker fra Marjoe