Ordentlig musikbutik

Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over for min mand, da han for nogle dage siden kom hjem og fandt mig siddende i en god stol med en ispose på den venstre ankel. Da jeg fortalte ham, at jeg var snublet og måske havde pådraget mig en let forstuvning, da jeg støvsugede nede i det kælderrum, som vores søn og hans kammerater har fået lov at bruge som øvelokale, når de spiller den noget højrøstede rockmusik, som de dyrker i deres band.

Sagen er, at gulvet i kælderrummet flyder med masser af kabler til deres omfattende installation af forstærkere, højtalere og de forskellige musikinstrumenter, som til den slags musik jo alle kører på strøm. Og det var et af de mange kabler, som min fod havde viklet sig ind i og fik mig til at falde og vride lidt om på foden.

Min mand blev noget nær rasende på vores søn, for han har flere gange bedt ham om at få styr på det voldsomme roderi med kablerne på gulvet i kælderrummet, men endnu er der ikke sket noget. Så da Mikkel lidt senere kom hjem, blev han nærmest overfuset af min mand på grund af den manglende oprydning blandt kablerne, og Mikkel var da også en stor undskyldning for sig selv, da han opdagede, at jeg sad der med en ispose på ankelen. Heldigvis hjalp det hurtigt, og jeg undgik flere gener efter mit fald.

Da min mand var faldet lidt ned, tilbød han at hjælpe Mikkel med at få styr på kablerne, og så kan Jonas, der spiller på trommer, jo passende give en hånd med, idet han er i lære som elektriker. Min mans ide var, at de skulle montere nogle kabelbakker langs væggene, så de løse kabler kun går fra væggen og det korte stykke ud til det enkelte bandmedlems plads, når de spiller.

Og så må det være sådan, formanede min mand, at for eksempel kablet til din elektriske guitar bliver afmonteret, når I er færdige med at spille, så vi andre ikke falder i det, når vi har ærinde dernede. Nu sender vi ham en tur ind på Danmarks bedste butik med musikudstyr: http://www.danguitar.dk/ – så må han købe det, han har brug for der!

Mikkel var selvfølgelig enig i, at der skal gøres noget, og det med kabelbakker langs væggene var han helt med på. Men han havde så det forslag, at kablet til for eksempel det keyboard, de også har i bandet, kan føres under det gamle gulvtæppe, vi har nede i deres øvelokale, og så kan det føres gennem et hul i tæppet til keyboardet. Det var faktisk en god ide, for det gamle gulvtæppe er alligevel kassabelt, så det betyder ikke noget at skære nogle huller i det.

Det gik min mand med til og var også indstillet på at betale for de nødvendige kabelbakker, men så skal de unge mennesker selv montere dem. Mikkel var glad for den løsning, og han lovede, at de nok skal afmontere de løse ledninger til for eksempel mikrofoner, hver gang de er er færdige med at øve sig. Nu er det spændende, om de unge mennesker husker det.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *