gratis lån nu

Jeg skal have et lån, og det skal faktisk være nu og her, så det skal naturligvis være et eller andet form for hurtig lån. Den anden dag så jeg i fjernsynet, at man kan lån penge gratis og rentefrit i 30 dage.

Det er jo helt fantastisk, at man kan låne penge uden renter og gebyrer oversigt, men spørgsmål er bare, om jeg skal tage et gratis hurtig lån, eller om jeg skal snuppe et gratis SMS lån? Jeg er virkelig i syv sind, men måske jeg ikke skal tænke så meget over det, for begge lån er jo gratis!

Gratis SMS lån

Lige nu har jeg to lånesider åbne i browseren, hvor jeg på den ene låneside kan vælge gratis SMS lån og på den anden, kan jeg vælge gratis hurtig lån. SMS lånesiden, som jeg sidder og kigger på nu, tilbyder gratis SMS lån fra 3000 til 5000 kr. på denne låneside med hurtig lån www.låne-penge.nu.

Gratis SMS lån 3000 kr er naturligvis meget fristende, for det er det beløb, jeg skal bruge til en ny havetraktor. Jeg har fundet en havetraktor, der er 8 år gammel, til 2.800 kr. Den står 85 kilometer fra, hvor jeg bor, så jeg regner med, at det kommer til at koste cirka et par hundrede i benzin – så 3000 kr. alt i alt.

De skriver på lånesiden, at hvis man underskriver med NemID, så vil pengene være på kontoen inden for 30 minutter. Det er jo helt fantastisk, at man kan penge på nettet med så hurtig udbetaling.

Da jeg var i banken den anden dag, fik jeg at vide, at jeg skulle regne med, at behandlingstiden ville tage omkring et par uger. Et par uger for at låne 3000 kr… det er jo fuldstændig vanvittigt!

Gratis hurtig lån uden at stille sikkerhed

Den anden type online, jeg sidder og kigger på, er gratis hurtig lån uden at stille sikkerhed. Ved SMS lån skal man dog heller ikke stille sikkerhed, så på det punkt er lånene ens. Jeg ved faktisk ikke, hvad der adskiller de to typer lån, udover at lånebeløbene er højere ved hurtig lån end ved SMS lån.

Ved SMS lån kan man højst låne 15000 kr., hvor man ved hurtig lån kan låne helt op til 400.000 kr. på bare 2 minutter! Jeg er faktisk lidt fascineret af disse online lån, for det er bare så nemt og hurtigt, og det kan jeg godt lide.

Bankerne skal passe på, at de ikke bliver overhalet indenom. Hvem gider at vente i flere dage eller flere uger på at få svar, når det kun tager et par minutter på nettet? Og ja, så er det første lån endda gratis på nettet, og derudover er renterne faktisk ganske lave, taget i betragtning at man kan låne uden at stille sikkerhed.

Kilde: Finanssiden Kviklån Information Danmark