Apple Watch tracker ikke aktivitet på same made som en almindelig fitness tracker gør, og det har skabt noget forvirring. Apple uret fokuserer mere på dit overordnede helbred og velbefindende.

Uret har en blå ring, som er en stå ring. Får du en påmindelse, er det fordi, du ikke har bevæget dig i knap en time. Når du får en påmindelse, skal du gå rundt i mindst 1 minut.

 

Den grønne ring er for motion. Det kan være forvirrende, hvad det er, den faktisk måler. Apple Watch definerer motion, hvor du har en aktivitet, hvor dit hjerteslag er oppe. Det betyder, at ting som at gå rundt på kontoret og gå en tur med din hund normalt ikke registrerer som motion. Ringen er der for at få dig til at motionere mere. Hvis du ikke får den grønne ring til at bevæge sig så meget, så prøv aktiviteter, der får dit hjerteslag op. Dette kan variere fra person til person.

 

Den røde ring benytter dit hjerteslag til at tælle kalorier. Her tælles de aktive kalorier – ikke hvilende kalorier, så hvis dit kalorietal er lavere end på en almindelig fitnesstracker, er det forklaringen.

 

Workout app på dit Apple Watch kan bruges til at tracke forskellige workouts som Ellipse, udendørs gåtur, indendørs gåtur osv.

 

Activity app på din iPhone afbilder alle disse ringe og giver dig yderligere oplysninger, og du kan få ugentlige og månedlige overblik.

 

Har du brug for tilbehør til dit Apple Watch, så har SKIFTSELV dem faktisk billigt. De har rammer til dit ur, så du kan skifte farve, og også urremme samt charging docks. Har du brug for beskyttelse af dit ur i hverdagen, så tjek Tactical Cases ud i forskellige farver, der beskytter uret mod stød og skader. Ud over tilbehør så tjek også sitet ud for forskellige reservedele til elektronik og husholdningsmaskiner.