Min kæreste har netop friet til mig – og jeg sagde ja 🙂 Fantastik romantisk frieri på stranden. Han havde bedt mig om at komme og møde ham til en frokost på stranden. Han havde lavet et meget romantisk setup med champagne, seafood samt jordbær dyppet i chokolade. Og midt i vores lækre frokost faldt han på knæ for mig. Jeg smiler stadig væk….

 

Nu er vi så i gang med at forberede selve brylluppet. Vi vil have et intimt bryllup kun med de nærmeste, og vi vil gerne have et udendørs bryllup. Nu kan vejret jo være noget uberegneligt i Danmark, så vi er nødt til at have en plan B. Vi har nogle venner, der ejer en mindre herregård, så vi har besluttet at holde det der. De har en smuk gammel have, hvor vi kan holde ceremonien. Skulle vejret svigte, har de en mindre sal, vi kan være i. Nu planlægger vi det til at være i august, så vi håber på, at vi kan få vores romantiske udendørs bryllup.

 

Nu er det så også tid til at se på invitationer. Jeg har fundet et trykkeri på Frederiksberg, som kan mange flotte ting med tryk i guld og sølv og også kan stanse invitationerne ud, hvis vi skulle få brug for det. De har også et digital trykkeri, hvis vi har brug for at individualisere invitationerne. Det hedder Jensen Print.

 

Jeg har fundet meget inspiration online til, hvordan vi kan lave et ”alter” som en bue omviklet med blomster og florlet stof. Jeg har også set en idé, hvor man bruger en gammel dobbeltdør og får den for eksempel til at se gammel ud og bruger den som en ”åbning” i haven og naturligvis dekorerer den med blomster. Vi kan lave en ”altergang”, hvor vi har fritstående stole på hver side med for eksempel levende lys ned langs gangen.

 

Første skridt er invitationen, så jeg må have kontaktet trykkeriet og få diskuteret ideer. Har du ideer til en spændende og romantisk invitation, hører jeg gerne fra dig.