Specielt til piger

maj 30, 2016

Sexlegetøj har ikke været noget, man talte så meget om, men er tiderne ved at skifte? Mens vi håber på, at vores hemmeligheder i skuffen ved sengen ikke afsløres, er der dog ved at ske et skifte. Vi har søgt på nettet og fundet disse udsagn fra diverse piger om deres første oplevelse med sexlegetøj specielt til kvinder.

 

Rosa, 29 år

”Måske er det sent, men jeg fik ikke mit første sexlegetøj, indtil jeg var 25 år. Efter min skilsmisse fra den eneste mand, jeg nogensinde har haft sex med, var det eneste jeg savnede sex. Jeg købte en Magic Wand i en fin pink farve, der virkelig kunne vibrere. Det var en lille smule skræmmende. En måned senere købte jeg en lille klitoris vibrator, og det var lige sagen for mig.”

 

Carla, 25 år

”Jeg købte mit første sexlegetøj til mit bryllup. Min forlovede har altid villet prøve det andet hul, og jeg var på det tidspunkt ikke interesseret. Et par uger før vores bryllup, købte jeg en lille butt plug. Jeg indviede det med min mand på vores bryllupsnat.”

 

Sara, 33 år

”Jeg fik min første vibrator som en bryllupsgave fra min bedste ven.”

 

Laura, 24 år

”Min mor købte en vibrator til mig! Hun sagde, at nu skulle jeg ikke komme hjem med en baby eller en kønssygdom J Min mor har altid været lidt skør – men på den gode måde! Tænk sig at få et onani legetøj fra sin mor…”

 

Annette, 28 år

”Jeg købte min første dildo i år faktisk. Jeg fandt ud af, at min mand så på porno på nettet, og en dag så jeg ham se en pige onanere. Jeg besluttede, at jeg hellere ville have ham til at se på mig end at se på en tilfældig pige på nettet. Jeg var lidt flov i starten, men jeg fik bestemt hans opmærksomhed 🙂 ”