Turisme i Thailand

jun 12, 2016

Min bedste kammerat og jeg har snakket om at tage en tur til Thailand. Vi kan begge godt lide Thaimad, og ingen af os har været der før. Vi vil gerne nyde solen på Phuket og se de mange attraktioner i Bangkok, så vi skal have kigget på flybilletter til Thailand. Der er der jo heldigvis mange gode muligheder for, og det ser ud til, at det også er billigt at flyve til Bangkok eller Phuket – distancen taget i betragtning.

 

Vi er begge single og i 40-erne. Desværre er reaktionen, vi får fra flere af vores venner, at vi skal på en sexrejse. Det er langt fra tilfældet. Den reaktion har fået mig til at google på, hvad det er med den sexturisme i Thailand, og der er skam noget om snakken.

Mænd kommer fra hele verden for at møde kvinder i Thailand – og de kommer også for at møde de såkaldte ladyboys, som er meget populære i Thailand. Du kan hyre nærmest en kæreste i hele dit ophold, der virkelig behandler dig, som om I var i et forhold. Du skal forvente at betale mere, hvis du er ældre, da pigerne foretrækker yngre mænd, men alt kan jo købes. De mest populære områder for sexturisme er Pattaya, Bangkok og Phuket. Der er også services, hvor du kan møde kvinder, der gerne vil giftes og flytte med deres udkårne.

Uanset ovenstående skal vi stadig ikke på sexrejse, men blot slappe af og se hvad der er at se – og nyde maden selvfølgelig. Nu må jeg have kigget efter flybilletter online til Thailand, så vi kan få lagt turen i rammer. Jeg skal have fundet ud af, om vi flyver til Phuket eller Bangkok først. Måske skal vi blot flyve til og fra Phuket – og så tage en indenrigsbillet til Bangkok nogle dage. Spændt på at komme af sted J