Min mormor har fødselsdag på onsdag. Jeg ved, at hun bliver skuffet, over at jeg ikke kommer og besøger hende. Min mor har været i telefonen adskillige timer for at få mig til at ændre i mit program. Det er bare lidt svært. Jeg skal nemlig med firmaet, som jeg er ansat i, til Tyskland, hvor vi skal deltage i en udstilling. Vi udvikler software, og games og skal vise kunderne nogle af de nye produkter, vi har udviklet. Så jeg kan ikke komme til fødselsdagsfest hos mormor. Det må de forstå. Men jeg skal nok ringe og sende hende blomster. Og en gave, selvfølgelig. Min mor blev lidt mopset, men kan godt forstå, at jeg gerne vil med firmaet til Tyskland.

Blomsterhandler på Amager

Nu har jeg så lige den udfordring at finde en blomsterforhandler, der har blomsterudbringning på Amager. Det er dér, min mormor bor. Jeg har nemlig besluttet, at hun skal have en fin buket, og en flaske cognac. Jeg ved, hun elsker at servere cognac til kaffen, når hun har gæster.
Selv bor jeg inde i city. Det ville være nemmere for mig at gå ned til den der blomsterforretning på hjørnet og bestille det hele og bede dem om at sende det ud til hende.

Levering i København

De har også blomsterlevering i København. Men de har lukket nu. Klokken er 21, og det er søndag aften, så jeg er nødt til at få det ordnet via internettet. Vi skal afsted i morgen kl. 7:00. Vi skal køre derned og være fremme senest ved 5-tiden i morgen eftermiddag. Når vi så er fremme, skal vi sætte udstillingen op ved den stand, vi har fået tildelt. Vi får fart på i morgen. Det er lidt stressende også at skulle finde blomsterudbringere også. Jeg har ikke fået pakket endnu, og åh, kan vi ikke lige udsætte mormors fødselsdag? Ej, det går ikke. Tag det roligt. Selvfølgelig finder du en god buket til hende.