woman in orange tank top and black skirt sitting on bed

Lørdag morgen. Du er lige vågnet. Klokken er kun fem. Du bliver dog liggende i sengen. Det er for tidligt til at stå op. Men du kan ikke sove. Så hvad gør du. Finder du bogen frem og håber, at du skal ind i et kedeligt kapitel, så du kan falde i søvn igen? Desværre. Bogen er spændende. Men du gider ikke læse. Vender dig om. Lukker øjnene. Og spærrer dem op igen.

Det skal til!

Rækker ud efter skuffen i sengebordet og finder din dildo fra Privateplay frem. Glidecreme. Og ja, så går det løs. Det er den der udløsning, den der energigivende orgasme, som du skal have. Du rører ved dig selv. Får dildoen placeret og ja, nydelsen kommer – langsomt – og så voldsomt. Skønt. Din vejrtrækning falder til ro. Du får ro i kroppen. Og ja, faktisk falder du i søvn igen.

Et par timers søvn mere og du er totalt udhvilet og frisk. Står op, laver kaffe. Får din dildo gjort ren og lagt på plads. Du er glad og tilfreds. En tur ind til byen for at købe tøj vil være passende i dag. Så du klæder dig på. Leder lidt i skuffen efter noget af det fine lingeri, du har købt for nyligt. Du føler dig stærk og selvsikker, så det må gerne være frækt undertøj i dag.

Frækt lingeri til veninden

Henne omkring 11-tiden er du klar. Du finder din cykel og skal bare ind til centrum. En veninde skal have en gave, så du skal ind og købe den. Hun ønsker sig frækt undertøj her. Men du ved ikke helt, hvad hun mener. Skal det være noget i stil med dit eget? Eller skal det være meget mere udfordrende? Du er lige ved at ringe til hende, for at forhøre dig. Men kan du fortælle hende, at du står lige ved siden af en sexshop og ringer til hende?

Vil det være for meget – her lørdag formiddag? Du går ind i shoppen for at se, hvad de har af lingeri. Der er lidt travlhed i butikken, så du kigger dig omkring. Her er meget forskelligt sexlegetøj. Noget af det er meget udfordrende – og kræver øvelse. Noget andet er for begyndere – det kan du da se. Du finder en vibrator. Den ser spændende og udfordrende ud. Vil du give hende en vibrator? Nej, du var sådan set i færd med at købe en vibrator til dig selv.

En dygtig hjælp i butikken

En ekspedient spørger dig, om han kan hjælpe dig. Du lægger vibratoren fra dig. Vender dig om og fortæller, at du egentlig skulle se på frækt undertøj til en veninde. Ekspedienten leder dig hen til en afdeling, hvor der er undertøj i alle mulige afskygninger: Frækt undertøj til kvinder, frække herretrusser, fint lingeri, hofteholdere, strømpebukser mv.

Ekspedienten er meget hjælpsom. Spørger om du ved, hvad din veninde kan lide. Farver. Store eller små blonder. Netstrømper. Høje hæle? Du bliver lidt paf over, hvor mange spørgsmål det kræver at finde frækt undertøj til din veninde. Du svarer, så godt du kan. Og finder et fint sæt, som er meget udfordrende. Køber det. Og får at vide, at din veninde kan bytte det.