Hvor starter rejsen?

sep 23, 2023

Var du også ude og rejse her i sommers? Måske havde du søgt efter charterrejser online her sidste år, som lige præcist opfyldte alle dine ønsker for en spændende og skøn tur i år. Jeg håber din tur var skøn. Ikke kun opholdet på destinationen men også selve rejsen dertil. Og ja, det som jeg vil spørge dig om, er, hvor starter din rejse på sommerferie? Selvfølgelig hjemmefra. Det er nu ikke det, jeg mente. Jeg tænker mere i banerne omkring det at stå i lufthavnen og få registreret og afleveret kufferten. Og så at komme op i afgangshallen, hvor du skal tilbringe noget tid, inden du skal ud til gaten.

Shopper du i lufthavnen?

Hvad gør du der? Shopper? Eller iagttager du folk, der ligesom dig skal på sommerferie. Nogle har helt nye sko på. Du kan se det, fordi de gnaver lidt, inden de er gået til. De har også fået nye solbriller. Så er der andre der vader rundt i slidte sneakers og joggingtøj. Undrede du dig og tænkte, at de måske skal rejse meget langt og derfor er lidt ligeglade med, hvordan de ser ud. De tænker på deres komfort. Deres rejse kunne gå til Singapore eller et andet eksotisk sted.

Sad du og glædede dig over, at du ikke købte en afbudsrejse denne gang. Det er jo sådan med afbudsrejser, at du aldrig kan være helt sikker på, hvad du får for pengene. Med charterrejser ved du, hvad du får: Alt arrangeret – lige fra flybilletter og videre transport – til logi, der lever op til dine forventninger. Med eller uden havudsigt. Med tekøkken eller stor restaurant, der serverer alt, hvad du ønsker dig. Charterrejser giver dig også sikkerheden, som du gerne vil have – hvis noget skulle ske: En dansktalende repræsentant på destinationen og hjælp, hvis det er nødvendigt.

Den perfekte ankomst

Når du så ankom til din destination, trådte du så ind i dit logi og sukkede af glæde? Perfekt udsigt. Frisk frugt i det lille køleskab. Og et lille velkomstbrev, hvor manageren ønsker dig velkommen og et behageligt ophold? Jo, det er skønt at blive forkælet med et lille stykke chokolade lige inden sengetid om aftenen. Stuepigen har været inde og slå sengen op for dig og har lagt chokoladen på natbordet.

Billige rejser…

Og hvad så næste morgen? Vågnede du op til gadelarm? Nej, slet ikke. Du fik et brusebad og ned til buffeten. Mere frisk frugt og lidt sundt brød. Imens du indtog din morgenmad, glædede du dig så over, at du ikke var faldet i fælden igen med at lede efter billige rejser hertil? Det håber jeg. Det kan nemlig virkelig betale sig at vælge charterrejser, når man rejser som single. Du får nemlig alle fordelene ved ikke at skulle tænke på noget af alt det praktiske, og samtidigt får du meget mere tid til at pampere dig selv. Du kan vælge og vrage imellem at være aktiv og deltage i arrangementer, og du kan vælge at være doven og bare ligge i en blød liggestol ved stranden og lytte til bølgernes skvulp.