Jeg hader dem!

okt 23, 2016

I guder, hvor jeg hader dem ! Ja, alle disse muldvarper. Man bruger hele sommeren på at holde sin have fin og præsentabel for naboer og gæster, der kommer og siger ih, åh for er den flot. Nu ligner den bare et månelandskab med alle de muldvarpeskud og jord, der er skubbet op.

Ja, jeg vil endda kalde den en krigszone, der er helt bombet med jordknolde i øst og vest. Jeg sparker skuddene ud hver eneste morgen, men dagen efter er der bare endnu flere. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har kørt jord med trillebøren. Det kan godt være, at de kloge siger, at det er meget værre at have skadedyr som kakerlakker, væggelus eller husmår. Men jeg er langt fra enig. Dette er jo en plage af uhørte dimensioner, der kan ødelægge en hel dag – udover min have.

For sjovt stillede jeg låget fra grillen over et skud, bare for at se, hvad der ville ske. Da jeg lettede låget, havde de bare lavet en hel kuppel med jord. Bæster, nu er det tid til det endelige slag ! jeg har hyret det bedste skadedyrsfirma, så nu skal de få en lektie for livet. Og betale med livet. Det er præmisserne nu. Det er ikke til at holde ud. Det kan jo ikke være rigtigt, at de skadedyr, skal sætte dagsordenen for min dag.

Det er vel derfor at skadedyrfirmaet har kronede dage i disse tider, da jeg er sikker på, at jeg ikke er alene med mine muldvarpeproblemer. Jeg kunne se på vej til arbejde, at de var i gang i flere have, hvor græsset lignede min. Det ser effektivt ud, når de går i gang med den store bekæmpelse. Det er det samme på golfbanen, hvor jeg kommer hver søndag. De har også givet op og lader professionelle klare problemerne.

Det er jo umuligt at spille golf, når bolden lander i et muldvarpeskud. Jeg sad på google og undersøgte begrebet. Det viser sig, at muldvarpeskud også kan spises ! Se, det vidste jeg ikke. Men der er opfundet en slags lagkage, der kaldes sådan. Men jeg kan ligeså godt sige det med samme. Det kan aldrig blive min yndlingsspise. Det er jeg simpelthen for angrebet på sjælen til at kunne acceptere. Jeg gad nok vide, hvem der har opfundet navnet på denne. Det er i hvert fald hverken mig eller min kone. Vi vil bare have dem bekæmpet – ikke spise dem.