Da vi for godt et år siden købte vores sommerhus, havde vi nok ikke fornemmelsen af, at vi ville komme til at bruge det så meget, som tilfældet faktisk er. Men vi har kun en god halv times kørsel hjemmefra og ud til sommerhuset, så det har udviklet sig sådan, at vi er derude stort set hver weekend og alle helligdage.

Det, at vi bruger sommerhuset så meget, har også ført med sig, at vi har måttet ofre lidt mere på indretningen, end vi havde forventet. Vi købte det møbleret, men møblerne er temmelig slidte i betrækket, så vi har lagt nogle plaider, som vi alligevel stort set aldrig brugte herhjemme, på de tre lænestole og den trepersoners sofa, som står i stuen. Det er nok en midlertidig løsning, men vi synes ikke lige, at der er luft i økonomien til nye møbler efter købet af sommerhuset.

Vi har også fundet ud af, at det er mest praktisk at have en beholdning af håndklæder, sengetøj fra egesgave.dk og den slags i sommerhuset, så man ikke skal fragte det frem og tilbage. På samme måde har vi selvfølgelig også de mest nødvendige toiletting som for eksempel tandbørster fast stationeret i sommerhuset.

Og på et tidspunkt købte jeg en meget flot bomuldsplaid i en genbrugsbutik, som vi kan have liggende over dynerne i den kolde årstid, hvor der godt kan blive lidt køligt i sommerhuset, når brændeovnen brænder ud i løbet af natten. Så hjælper den store bomuldsplaid med til, at vi kan holde varmen.