En del danskere har opdaget, hvad de tror, er en fidus: De køber deres modetøj online i lande udenfor EU. Dette er eksempelvis lande som USA og Canada, hvor modetøj online – herunder alt fra Canada Goose jakker til almindelige, åbne skjorter i rød og blå – er generelt billigere end niveauet i Danmark.

Desværre er der også ulemper ved at købe modetøj online på nettet i lande udenfor EU. Har du købt herretøj online i eksempelvis USA, der som bekendt ikke ligger i den Europæiske Union, har vi i Danmark stadigt en handelsbarriere i form af told her. Bliver din pakke med et par cowboybukser og en rød trøje snuppet i tolden, bliver dine varer lige pludseligt meget dyrere!

Køber du i stedet modetøj online indenfor EU, har vi ingen handelsbarriere – det er trods alt en af pointerne med at indgå i EU-samarbejdet. Derfor kan du trygt købe modetøj online i form af både sko, bluser, jeans og åbne skjorter i eksempelvis England, Tyskland og Frankrig – at du så derudover, udover at du får billigere herretøj og dametøj online, også må leve med, at det bliver meget svært at returnere tøjet, og at du i det hele taget står svagt som kunde, er en helt anden ting.

Modetøj online fra andre lande end EU er smart prismæssigt – hvis du ikke bliver taget i tolden, vel at mærke!