Mad er det største omdrejningspunkt i mange hjem. Det er bestemt også tilfældet hjemme hos mig, hvor køleskabet fyldes og tømmes rigtig mange gange om ugen. For kort tid siden indså jeg, at jeg manglede både køle- og fryseplads, og jeg måtte derfor på tilbudsjagt efter hårde hvidevarer.

Madbudgettet er en væsentlig udgift for mig, og jeg fylder ofte køleskabet op. Ofte har jeg stået i situationer, hvor der ganske enkelt ikke var plads til mine varer, hverken i køleskab eller i fryser, når jeg kom hjem fra supermarkedet. Det var derfor afgjort på tide, at jeg kiggede efter bedre alternativer.

Køleskab og fryser er helt centrale i vores hjem. Med en stor familie er det nærmest et samlingspunkt at stå i køkkenet og finde mad. Jeg valgte derfor at tage familien med på råd, så vi fandt et alternativ, som alle var tilfredse med. Det stod hurtigt klart, at jeg ville handle hos Whiteaway, da deres udvalg var rigtig stort, priserne var gode, og de havde en god beskrivelse af de forskellige muligheder.

Sparede penge på rabatkoder

Prisen spillede selvfølgelig en vigtig rolle, da vi skulle vælge vores køleskab og fryser. Hos Rabatbanditten fandt jeg en rabatkode til Whiteaway, hvor jeg kunne spare en betydelig procentdel på mine hårde hvidevarer. Det var nemt at finde, og jeg endte da også med at skære en god del af den oprindelige pris på denne måde.

En rabatkode til Whiteaway er nem at bruge, da man ved få klik på Rabatbanditten kan finde, hvad man søger. Der er et hav af muligheder, og jeg havde stort held med at bruge denne metode i min iver efter at spare, hvor jeg kunne.

Forskellige typer

Hos Whiteaway fandt jeg en lang række forskellige modeller og typer, som kunne fås i forskellige prisklasser. Da jeg vidste, at jeg kunne få en vis mængde rabat, kunne jeg også kigge lidt mere på funktionaliteten og en smule mindre på prisen. Sammen med familien overvejede jeg nogle forskellige modeller.

Da jeg har et gammeldags indrettet hjem, var et retro-køleskab med i mine overvejelser. 50’er looket passede rigtig godt ind, og funktionerne kunne sagtens fås i samme kvalitet som ved andre modeller. Disse køleskabe skilte sig meget ud fra mængden, og jeg var positivt overrasket over, hvor mange modeller jeg kunne vælge imellem.

Jeg havde også kig på et fritstående køleskab. Det skyldes, at det giver en vis frihed, fordi jeg reelt set kan placere det, hvor jeg har lyst til. Det gav dog også nogle udfordringer, fordi vores køkken allerede er indrettet på en særlig måde.

Det endte derfor med, at jeg valgte et integreret køleskab. Valget faldt på en model, som havde stor rummelighed, og hvor der er mulighed for at opdele køleskabet efter produkterne. Det betyder, at maden ofte holder længere, og jeg kan indstille det efter, hvor meget køl de forskellige madvarer har brug for. Et stort køleskab koster selvfølgelig en del mere, men det var et nødvendigt valg, og med en rabatkode til Whiteaway blev købet noget mere overkommeligt.

En rummelig fryser

Selvfølgelig skal mit køleskab ofte fyldes og tømmes, men jeg handler også rigtig mange frostvarer til fryseren. Jeg ledte derfor efter en fryser, som kunne rumme alt fra brød, frugt, kød og is. Da mit valgte køleskab kun indeholdt en meget lille fryseboks, gik jeg efter en stor og rummelig kummefryser, som havde gode inddelingsmuligheder.

Da jeg har god plads i min garage, valgte jeg at købe en bred kummefryser, hvor det er nemt at danne sig et overblik over varerne. Fryseren er delt ind i forskellige rum, så jeg altid kan komme let til det, jeg står og skal bruge.

Samlet set er jeg meget tilfreds med mine køb, og jeg fik god hjælp både gennem Rabatbanditten og på Whiteaways webshop. Både pris og kvalitet levede op til mine forhåbninger, og i dag behøver jeg kun at fylde køleskabet op en gang imellem.