Jeg mødte tilfældigvis en gammel klassekammerat nede på gågaden i går. Vi har ikke set hinanden, siden vi gik i gymnasiet, så der var meget. vi skulle fortælle hinanden om, hvad der er sket, siden vi fik studenterhue på. Vi havde begge to tid, så vi besluttede os for at gå på den nærmeste café i stedet for at stå i blæst og kulde og sladre. Hun fortalte mig, at hun arbejder som sekretær i et firma, der driver konferencelokaler. Hun er blevet gift for 4 år siden og har et lille barn på 2 år. Hun er glad. For et år siden købte hun og hendes kæreste et hus, og de nyder at kunne være ude i haven sammen med den lille dreng.

Min historie

Jeg fik fortalt hende, at jeg fik gjort mine studier på universitetet færdige, og at jeg nu arbejder som konsulent i et stort ingeniørfirma. Jeg er single og har slet ikke tid til det der med familie. Det studsede hun lidt over, men spurgte ikke videre om det. Jeg fortalte hende, at jeg har haft nogle forhold, men det fungerer ikke for mig.

Møder i København hver dag

Jeg vendte samtalen hen til noget lidt mere neutralt. Spurgte om hendes arbejde. Hun grinte højt og fortalte, at hun har det utroligt skægt. Hun møder en masse mennesker, fra hele verden. Hun skal tage imod gæsterne, der kommer til en konference, og hun skal hjælpe dem med at finde det rigtige lokale. Sommetider skal hun dog arbejde i weekenderne, det er lidt irriterende, men det går. Hendes kæreste er god til at tage tjansen med den lille. Og firmaet, hun arbejder for, er virkeligt godt. De har en god personalepolitik. Hver eneste dag byder jo på et væld af nye mennesker, der benytter faciliteterne som for eksempel: https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/

Jeg fortalte hende, at jeg ofte er til møder ude i verden. Mit job går ud på at lede store byggeprojekter for firmaet. Vi har projekter i Emiraterne, Afrika og mange steder i Sydeuropa. Jeg rejser meget. Men jeg skal også tit holde møder, og vi arrangerer også en årlig konference for byggebranchen. Sådan sektoralt. Det ene år er det for entreprenører, der har specialiseret sig i hospitalsbyggerier, det andet, kan det være for dem, der ved meget om brobyggerier. Jeg spurgte hende om, hvor jeg kan finde firmaet, hun arbejder i. Det kunne da være skægt at lave en konference i de lokaler, hun beskrev.

MBK konferencelokaler

Hun gav mig navnet på firmaet. Jeg skrev det ned på en seddel, som jeg smed i min taske. Og hvis nu sedlen bliver væk, sagde hun med et stort grin, så skal du bare google ”konferencelokaler København” så finder du os lige med det samme. Vi er de bedste. Rart at vide. Er i også de dyreste? Vi er ikke urimelige i prisen. Du får meget for pengene. Og vi tager os godt af jer. Hvis der sker noget under konferencen, så er vi parat til at hjælpe jer lige med det samme. Hun fortalte mig en historie om en konference, hvor en af deltagerne fik et ildebefindende. De havde fået ham på hospitalet lynhurtigt. Det er en del af deres job at være forberedt på hvad som helst.