Samme nøgle hele vejen rundt kan du få ved at kontakte en låsesmed, som sørger for udskiftning af låse og låsemontering. Er du træt af at slæbe rundt på et stort nøglebundt, kan du få samme nøgle til alle dine låse. Hoveddør, bryggersdør, garage, postkasse, hængelåse, osv.

Låsesmed | Find 284 låsesmede i unik oversigt ←

Mange låse lever ikke længere op til tidens standard. Klassiske låse med nøgler med rundt nøglehoved er meget nemme at dirke op, og er derfor f.eks. ikke egnede til yderdøre. Det kan derfor anbefales at skifte til låse med nøgler med trapezformet nøglehoved. Kilde: Novaindex.com

Du kan minimere sandsynligheden for indbrud ved at tage nogle få og enkle forholdsregler:

  • Montering af patenterede låse på yderdøre
  • Husk at låse døre, når hjemmet forlades
  • Få det til at se ud som om, der er nogen hjemme
  • Lås haveredskaber og værktøj inde
  • Alle løsninger er mulige med Ruko og Medeco
  • Leder du i København?

Låsesystemer der kan lidt mere

Hos Nova Låse er din totalleverandør, når det kommer til låse og adgangskontrol. Vi tilbyder løsninger til alt fra små lejligheder til boligforeninger, villaer, virksomheder og institutioner. Sikre låsesystemer med fuldt overblik.

Vil du have vil fuldt overblik over nøglerne til dit hjem, din virksomhed eller din boligforening?  Låsesystemet giver dig fuld kontrol over, hvor mange nøgler, der er i omløb. Nøglerne er kopibeskyttede og kan kun bestilles af en nøgleansvarlig med enten underskrift eller pinkode. De kan derfor ikke bare kopieres i den nærmeste hælebar. Det giver dig overblik og sikrer, at der ikke flyder ekstra nøgler rundt, som du ikke kender til.

Fordelen ved vores patenterede låsesystem er derfor, at du ved præcis, hvilke nøgler, der er i omløb. Det kan være en fordel i fx boligforeninger, virksomheder og foreninger. Og derfor skal låse fx ikke skiftes, hvis en lejer i en lejlighed leverer alle udleverede nøgler tilbage – for lejeren kan ikke selv lave ekstra kopier. Men også som privatperson kan det være en fordel, at du ved, at rengøringshjælpen, avisbudet eller andre ikke kan lave kopier af dine nøgler.

Nøglerne i vores låsesystem kan også opdeles i grupper. Det betyder, at én gruppe nøgler – fx hos viceværten – kan give adgang til samtlige lejligheder og kælderrum. Mens en anden gruppe nøgle giver adgang til fx en bestemt lejlighed, alle yderdøre og vaskekælderen. Smart!

Montering af sikre låse

Låse gør en dyd ud af at sikre vores kunder bedst muligt. Derfor tilbyder vi at montere de bedste og mest moderne låse hos dig. Mange ældre låse er nemlig ikke sikre nok og lever ikke op til nutidens standarder. Og især hvis dit hjem kun er beskyttet af låse med runde nøglehoveder, bør du kraftigt overveje at få monteret nye låse. Moderne låse har nøgler med trapez-formede nøglehoveder, og den slags låse er langt sikrere og sværere at dirke op for en eventuel indbrudstyv.

Hos låse tilbyder vi samlede låsesystemer, så du kan bruge den samme nøgle til alle dine låse – fx til hoveddøren, postkassen og skuret. Og vi sørger for, at låsen er sikker og up-to-date, hvad sikkerhed angår.

Vi tilbyder også hjælp til montering af elektroniske låsesystemer, så det bliver endnu lettere at styre, hvem og hvornår forskellige folk har adgang. Kontakt os, hvis du vil have en låsesmed til at se på dine låse og din sikkerhed. Vi giver dig den bedste rådgivning om, hvordan du bedst får monteret låse på en billig for forsvarlig måde. Der er nemlig stor forskel på, om du fx vil sikre et hjem, et sommerhus eller en virksomhed.

Kvalitetssikret låseudskiftning

Låse tilbyder at skifte dine låse, så de er sikre og lever op til nutidens standarder. Det gør vi, både hvis du har akut brug for at få dem skiftet, eller hvis du blot vil sikre dig bedre. Har du mistet dine nøgler sammen med id-kort eller lignende? Så bør du hurtigst muligt få skiftet dine låse af en professionel låsesmed. Hos Låse har vi døgnåbent 365 dage om året og rykker hurtigt ud, når du har brug for hjælp.

Vil du blot sikre, at dit hjem eller din virksomhed lever op til tidens sikkerhedsstandarder, tilbyder vi også hjælp. Vi giver dig den bedste rådgivning om, hvordan du bedst får skiftet låse på en billig for forsvarlig måde. Der er nemlig stor forskel på, om du fx vil sikre et hjem, et sommerhus eller en virksomhed.

Skal du have udskiftet låsene, bør du sikre dig, at du får indsat nye moderne låse med nøgler med trapez-formede nøglehoveder. Den slags låse er nemlig langt sikrere og meget sværere at dirke op for ubudne gæster. Har du låse med nøgler med runde nøglehoveder, bør du af sikkerhedsmæssige grunde få skiftet låsene til nyere og langt sikrere låse.