Malaga mand!

maj 19, 2020

Min originale idé med, at jeg skal ud at rejse mindst 1 gang hver anden måned, er jo blevet skudt helt ned. Corona-krisen har sat en solid stopper for det. Og som jeg ser det, så kommer der til at gå en del tid, inden jeg vil kunne finde flybilletter til de steder, hvor jeg gerne vil hen.

Til Spanien?

Lige nu kan jeg ikke se, at jeg kan komme til Spanien. Jeg ved ikke helt, hvad der sker. Jeg har, må jeg indrømme, heller ikke fulgt med i nyhederne. Og jeg gider ikke længere at gå ind på forskellige sites for at læse de samme notitser om Covid-19, som jeg så for en måned siden. Jeg må sige, at mine den nedskydning af mine rejseplaner ligesom har fået mig til at miste min motivation for at komme ud og se noget nyt. Og det er jo ikke flyselskabernes skyld. De gør vel, hvad de kan.

Malaga med Rejsepriser.dk

Men har man lyst til at finde flybilletter til Malaga, når man ved, at Spanien har været et af de hårdest ramt lande i Europa? Jeg har ikke! Jeg vil hellere forsøge at finde billige flybilletter til et andet sted. Og heldigvis har vi jo Rejsepriser.dk, der er en genial søgemaskine til formålet.

Lidt i vildrede

Jeg ved endnu ikke, hvorhen. Måske til Nordafrika. Men har de et sundhedssystem, der kan tage imod mig, hvis jeg bliver syg – fx i Marokko? Det kunne ellers være spændende at komme dertil. Måske er der bare for varmt her i den kommende sommer. Det er ikke til at spå om vejret. Og jeg kan ikke se, at jeg kan komme til Marokko.

Måske fordi jeg ikke leder grundigt nok. Det skal jeg da gerne indrømme. Jeg gider ikke. Jeg tror, jeg vælger at blive herhjemme resten af året. Og så ser jeg, om jeg kan komme afsted om et års tid. Til den tid er motivationen sikkert kommet tilbage. Måske en tur til Berlin – det er jo ikke så langt væk trods alt.