Musik

okt 28, 2011

Når jeg sidder og skal koncentrere mig, så har jeg oftest musik i ørerne. Lige nu sidder jeg også og hører musik. Min musik smag er ikke noget bestemt, hverken pop, rock eller hip hop. Jeg hører tit musik af kunstnere som ikke er vildt kendte, men alligevel kan jeg også sagtens nynne med på en sang der ligger nummer et på hitlisterne.

Jeg høre musik når jeg læser og laver lektier men jeg høre også musik når jeg går og rydder op eller når jeg keder mig. Jeg hører også musik hvis vi er på ferie og ligger ved poolen eller kører i bil eller flyver. Jeg kan sagtens bare sidde i min vindueskarm og lytte til musik, uden jeg bliver rastløs. Tvært i mod så beroliger det mig. Tit så drømmer jeg mig langt væk hvis jeg lytter til teksten og stemningen. Hvis jeg enten er sur eller ked af det hjælper det mig at lytte til noget musik der matcher min sindstilstand.

Jeg spiller selv musik, dog lidt mere klassisk end den jeg hører normalt. Jeg spiller tværfløjte. Jeg går til solo undervisning 25 minutter om ugen og jeg spiller i et lille orkester hvor vi er cirka er 10 fløjtenister. Jeg har sange for i mellem tiden så jeg øver mig derhjemme. Det er dog ikke jeg lige for øvet men det burde jeg. I min familie er der også meget musik min mor, kusine og søster spiller klaver, min far spiller guitar og min anden kusine spiller også fløjte. Hun spiller også i det lille orkester. Når vi er samlet os kusiner, stiller vi os tit hen til et klaver og synger og spiller.

I det hele taget synes jeg at musik skaber hygge og en form for sammenhold. Musik fylder meget af hverdagen. Man tænker ikke over det, men i butikker og i reklamer bliver der spillet musik. Og radioen. Ringetoner. Dørklokker.