Huset ved siden af vores har stået tomt i en del måneder, efter at den ældre herre, der var vores nabo blev syg og døde. Men nu er det lykkedes hans arvinger at få huset solgt, og for et par uger siden fik vi så nye naboer. Den slags er jo altid spændende, for det er nu det bedste, hvis man kommer godt ud af det med sine naboer.

Min kone og jeg blev noget overraskede, da vi så dem første gang. Både manden og konen var i allerhøjeste grad sværvægtere på i hvert fald mere end 150 kilo hver, men vi har nu allerede opdaget, at de er et par meget venlige og imødekommende mennesker.

Allerede dagen efter indflytningen sludrede vi med dem ud på fortovet, og manden spurgte mig på et tidspunkt, om jeg vidste, om der her i byen er en forretning, der sælger tøj i store størrelser til mænd, for det kan tit være ret svært at finde noget, jeg kan være i, betroede han mig.

Og det vidste jeg tilfældigvis, fordi der er sådan en forretning lige ved siden af den frisørsalon, hvor jeg bliver klippet, så jeg fortalte ham om butikkens beliggenhed, og jeg fortalte ham også, at den samme specialforretning også handler med tøj til runde damer. Det var han og hans kone glade for at få at vide, og de fortalte lidt om, hvor svært det kan være at finde noget tøj, de kan passe. Især er det svært at finde noget smart tøj til store mænd, fortalte de.