I har supertravlt på kontoret. Og decibelniveauet stiger efterhånden, som dagene skrider frem. Julehandelen er i gang. Og her i kundecenteret, hvor du er ansat til telefonpasning, kan I virkeligt mærke det. Til hverdag har I travlt i forvejen. Men nu, her i løbet af den sidste uge op til jul, er der virkeligt kommet tryk på. Der er faktisk så travlt, at ledelsen har trukket ekstra arbejdskraft ind, så telefonpasningen kan følge med. Heldigvis. Ellers ville I sikkert miste kunder. I tager telefonopkaldene i den rækkefølge de kommer ind. Der er intet andet at gøre. Og i nogle tilfælde må dem, der ringer op, vente i nogle minutter.

Telefonpasning kræver viden

De fleste af kunderne, der ringer, vil have oplysninger om produkter, de vil købe og give i gave. De vil dog også alle sammen gerne have at vide, om gaven, som de gerne vil sende direkte til modtageren, kan nå frem til tiden. Og det er lidt irriterende hele tiden at måtte fortælle, at det ligger uden for jeres magt at kunne styre de forskellige speditionsfirmaers arbejdsbyrde. Det, som I kan forsikre dem om, er, at varen bliver sendt ud til tiden.

Jo, sædvanligvis er du glad for dit job, hvor du har fokus på telefonpasning for firmaer med forskellige webshops. Det er udfordrende. Det er også spændende at være en af de første, der ved noget om de forskellige produkter. Men lige nu, så er du altså ved at gå til i travlheden. Ligesom dine kollegaer er. Og fordi I har travlt, så bliver der også talt højt. Det er ikke helt nemt at holde tonen nede på et roligt niveau. I skynder jer, for at kunne svare korrekt på alle spørgsmålene. Og det betyder, at stemmen bliver hævet. Det betyder ikke, at I ikke taler pænt. Det bliver bare lidt mere hektisk.

Hvilke fordele er der ved en outsourcing?

Der er mange fordele ved at outsource telefonpasning:

  1. Det kan spare virksomheden for tid og ressourcer, da det ikke længere er nødvendigt at ansætte og træne medarbejdere til at besvare telefonen.
  2. Det kan være billigere end at have interne medarbejdere til at besvare telefonen, især hvis virksomheden ikke har en konstant høj telefonaktivitet.
  3. Det giver mulighed for at have professionelle medarbejdere, der er uddannet i kundeservice og har erfaring med at håndtere forskellige typer af samtaler, til at besvare telefonen.
  4. Det giver mulighed for at have døgnåben telefonpasning, hvilket kan være en stor fordel for virksomheder, der har kunder eller klienter i andre tidszoner eller har behov for at have telefonpasning uden for normal arbejdstid.
  5. Det giver mulighed for at have telefonpasning på flere sprog, hvilket kan være en fordel for virksomheder, der har kunder eller klienter fra forskellige lande.
  6. Det kan bidrage til at øge kundetilfredsheden ved at sikre, at alle opkald bliver besvaret på en professionel og effektiv måde.